Avoinna: Vastaanotto ja Papana Pupi Ma -La klo 9:00-16:00
FI GB DE
Slide

Napapiirin Safarit

Kuule lumikenttien kutsu ja lähde kelkkasafarille! Lapin talvella on monenlaisia yllätyksiä plakkarissaan: toisinaan puut peittää paksu tykkylumi, toisinaan safarilla saa seurata revontulten tanssia taivaalla. Matkanteko on joka tapauksessa leppoisaa. Kairassa kelkkaillessa arkihuolet unohtuvat.

Startata voit etuovelta, olipa ovi sitten vastaanottomme, mökkinne, firman majan tai vaikka lähimmän lentokentän. Tuomme kelkat ja varusteet sinne, missä niitä tarvitaan. Meillä on valmiita safaripaketteja, joista on koottu esimerkkejä näille sivuille.
 Teemme myös räätälöityjä safareita toiveidenne mukaan.

Tule sellaisena kuin olet

Kelkkasafarin voi aloittaa arkitamineissa. Me huolehdimme täydellisestä kelkkailuvarustuksesta, opastuksesta, leiriytymisestä sekä ruokailusta.

Mukaan lähtijän ei tarvitse olla kaiken kokenut lumikenttien supersankari. Opetamme kelkkailun perusteet osallistujille. Reitit voidaan suunnitella ryhmänne taidot ja kunto huomioon ottaen.

Rohkeasti reissuun erämaan eksperttien mukana

Oppaamme ovat ikänsä Lapissa asuneita, kokeneita kairankävijöitä. He tuntevat täkäläisen luonnon ja olosuhteet. Oppaillamme on myös eräopas-, ensiapu- ja eräkokkikoulutus.

Lapin erämaat ovat meille tuttuja. Meiltä löytyy myös kymmenien vuosien paikallistuntemus ja yhteydet majoitusliikkeisiin myös Sallan ulkopuolella. Kysy mahdollisuuksista!

Nauti matkanteosta

Moottorikelkkamme ovat huolella valittuja, safarikäyttöön sopivia nelitahtikelkkoja. Kaikki safarimme sisältävät ajo-opetuksen ja varusteet, opastuksen sekä tietysti moottorikelkan ja polttoaineet.