Avoinna: Vastaanotto ja Papana Pupi Ma -La klo 9:00-16:00
FI GB DE
Slide

Henkilökunta

Pekka

Tähän puuhapeteen ja talomme tukipilariin törmäät todennäköisemmin pihamaalla. Sielä missä rattori heiluu tai ruohonleikkuri pyörii niin sielä on myös Pekka.

Tarja

Myyntitykki joka myy, myy ja vielä kerran myy. Ostaakin se välillä. Ja katsoo, että talossa pyörät pyörii. Hyvä jos malttaa kotia lähtiä.

Sara

Tämä tarmokas nuori nainen huolehtii respasta, somesta, markkinoinnista ja joutessaan vielä kuvaa ja kelkkailee.

Henri

Tämä sallalainen nuori on palvellut jo useamman vuoden vastaanoton tiskin takana. Henri voi osoittautua jopa puheliaaksi, varsinkin jos aiheena on jalkapallo tai jääkiekko.

Miika

Lapin lumo houkutteli tämän maailmanmatkaajan takaisin kotikonnuille. Ehtii aina keskustelemaan, kun aiheena on oluet tai viskit.

Janne

Sallalainen baarimestari, joka taitaa niin vanhat klassikot kuin viraalit some drinksutkin. Mutta jos erehdyt kysymään drinkin taustoista, saattaa vastauksessa vierähtää tovi, kun tietoa nimittäin juomista riittää!

Toni

Tämä lempeä jättiläinen kävi kokeilemassa etelän huumaa mutta palasi ja teki rakkaasta harrastuksestaan itselleen ammatin.

Lasse

Arktinen cowboy, joka tuntee nämä kairat kuin omat taskunsa. Tämän oppaan matkassa koet varmasti seikkailun. Homma ku homma niin taattua Laatu-Lassea!

Henri

Pohojosen oma poika joka viihtyy mettässä niin töissä kuin vapaalla. Jos sinulla on eräilyyn liittyen kysyttävää, saat Henkalta varmasti vastauksen.

Pirjo

Tämä junantuoma ilopilleri viäntää savvoo ja kauhoo. Hänen juttusilla saattaa vierähtää tovi jos toinenkin.

Mervi

Ollut talossamme jo ammoisista ajoista lähtien. Tehnyt lähes kaikkea: respan ja tarjoilun kautta aamiaisesta huolehtimiseen ja mökkien siistimiseen.

Jari

Mitä tämä monitoimimies ei osaa korjata, niin sitä ei ole vielä keksittykään!